Subsidiemogelijkheid voor strategische marketing in Noord-Nederland. 

Subsidiemogelijkheid voor strategische marketing in Noord-Nederland.
VIA-subsidie voor MKB-bedrijven

MKB-bedrijven in Noord-Nederland hebben de mogelijkheid om 50% subsidie te ontvangen voor projecten die helpen bij de innovatie van de organisatie op het gebied van strategische marketing. In de huidige onzekere tijden kan deze subsidie de economische druk voor bedrijven verzachten.

Organisaties, die zich realiseren dat online een belangrijk medium is om de continuïteit van de organisatie te versterken, kunnen gebruik maken van ‘gratis geld’ om een eventueel komende recessie het hoofd te bieden. Fueld, hét online marketingbureau in Groningen, helpt daarbij met implementeren. Aanvragen voor de 2020 subsidie kunnen vanaf 1 april 2020 worden ingediend.

Het gaat om de Versneller Innovatie Ambities (VIA) subsidie, die als doel heeft om ondernemingen meer toekomstgericht te laten ondernemen. Met de regelingen worden innovatie en economische ontwikkeling in het MKB in Noord-Nederland gestimuleerd.
De subsidie bedraagt 50% van de investering in online marketingstrategie.

Bedrijven met een vestigingsplaats in Groningen, Friesland en Drenthe kunnen voor de subsidie in aanmerking komen. Daarnaast moet het bedrijf minder dan 250 werknemers hebben en een balanstotaal lager dan €43 miljoen euro. De jaaromzet moet lager zijn dan €50 miljoen.
Het MKB in Noord-Nederland heeft verschillende uitdagingen op het gebied van marketing, zoals het ontbreken van genoeg marketingkennis of –kracht, of het ontbreken van de mogelijkheid tot het aannemen van extra mensen. Juist in deze huidige onzekere economische tijden is marketing voor die bedrijven van belang.

Fueld helpt haar klanten als Marketing as a Solution-provider om de online marketingstrategie op te stellen en te implementeren. Door de mogelijkheden van de VIA-subsidie te vertalen naar het online marketing vlak, worden de kansen in Noord Nederlands verder vergroot!
Voor meer informatie kunt u via onderstaande link naar een informatiefolder op de website van Fueld en via het Excel rekenmodel kunt u uw VIA-subsidie berekenen.
https://fueld.nl/via-subsidie

Geef een reactie