Finturi en 216 Accountants sluiten samenwerkingsovereenkomst voor het beschikbaar maken van factuurfinanciering voor 216 klanten

216 Accountants, een innovatief accountantskantoor met meerdere vestigingen in Nederland, is het eerste kantoor dat een samenwerkingsovereenkomst met Finturi sluit. Via het Finturi platform kunnen klanten van 216 snel, veilig en voordelig over extra korte termijn werkkapitaal financiering beschikken. Hans Hameetman, accountant bij 216, heeft zo recent een van zijn klanten, een importeur en distributeur van zetmeel en proteïnen, geholpen haar groeiplannen te verwezenlijken door het factuurfinancieringsplatform van Finturi te gebruiken.

“De snelheid en de veiligheid van het platform én de voordelige rente percentages bieden onze klanten interessante mogelijkheden als zij behoefte hebben aan korte termijn werkkapitaal”, aldus Hans. “Finturi heeft een transparant model biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor factuurfinanciering”.

216 Accountants, waar veel aandacht aan innovatie besteed wordt, was onder de indruk van de manier waarop Finturi Blockchain en AI toegepast heeft in haar systemen om het proces te optimaliseren. Met Finturi heeft 216 een fantastische oplossing voor klanten die factuurfinancieringsoplossing zoeken.

Finturi heeft recentelijk een goedkeuring van AFM ontvangen om in Nederland het platform algemeen beschikbaar aan te bieden. Vanaf 1 april is het open voor alle bij de Nederlandse Kamer van Koophandel geregistreerde ondernemingen. Onder de huidige marktomstandigheden dienen zij bij hun aanvraag begeleid te worden door een accountant of financieel adviseur.

Over 216 Accountants: 216 maakt gebruik geautomatiseerde, data gebaseerde systemen om hiermee diepgaande en vernieuwende diensten aan het MKB aan te bieden. 216 is gespecialiseerd in administratieve, financiële en fiscale dienstverlening, innovatie, personeel en organisatie, internationale handel en pensioenen. 216 heeft de prestigieuze Exact Cloud Award gewonnen in de categorie Meest Innovatief Kantoor.

Over Finturi: Finturi is een Nederlandse start-up die met haar producten ondernemers wil helpen hun cash flow positie te verbeteren. Op het Finturi platform worden ondernemers en financiers met elkaar in contact gebracht en kunnen leningen snel afgesloten worden. Het platform combineert op kunstmatige intelligentie gebaseerde risk scoring algoritmes en blockchain technologie om hiermee snel, veilig en efficiënt financiering te verstrekken aan ondernemers en een voorspelbare en eerlijk rendement voor financiers.

Wil je meer weten over het Partner programma van Finturi? Email op info@Finturi.com

Geef een reactie