Brand blussen met een vaas

Branden blussen met een bloemenvaas
Een omgevallen kaars, vlam in de pan of een niet goed uitgemaakte sigaret, een brandje is zo ontstaan en kan binnen korte tijd uitgroeien tot een levensbedreigende situatie. Met de Blusvaas® is dit te voorkomen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo kan brand het huis in een onbewaakt ogenblik veranderen in een vlammenzee. Bent u er op tijd bij, dan kunt u met een brandblusser of blusdeken de schade en het gevaar beperken. Maar heeft u deze wel in huis en weet u hoe u ze moet gebruiken?

Nee? U bent niet de enige. Veel mensen bezitten deze veiligheidsmiddelen niet, weten niet hoe, of zijn fysiek niet in staat om, deze te bedienen. Zeker op het moment dat er paniek uitbreekt, is het lastig om het hoofd koel te houden en de blusser of deken op de juiste manier te hanteren.

De Blusvaas® biedt op deze momenten uitkomst. Dit unieke product is nieuw in Nederland en België en blinkt uit in zijn eenvoud. Deze compacte vaas die je met fleurige bloemen neerzet, vrolijkt niet alleen het huis op, maar blust met één simpele handeling effectief een beginnende brand. Net als een gewone vaas, kunt u de Blusvaas® vullen met water en er een paar bloemen in zetten. De vaas heeft een apart gedeelte dat dezelfde stof als een brandblusser bevat. Bij het uitbreken van een brand gooit u de vaas op de vlammen, de stof haalt de zuurstof weg uit het vuur en deze is direct geblust. Heel simpel dus, zelfs een kind kan het.

Een goede brandverzekering afsluiten is voor veel mensen vanzelfsprekend, maar een grote brand voorkomen is natuurlijk veel beter. Deze vermomde brandblusser is daarom een verstandige investering. U brengt zo op een eenvoudige manier niet alleen sfeer, maar ook meer veiligheid in huis. De vaas kan natuurlijk ook op andere plekken worden gebruikt, zoals in de caravan of op de boot. De Blusvaas® is verkrijgbaar in drie kleuren.
Ronest Safety is de exclusieve importeur en distributeur van deze Blusvaas® voor Nederland en België. Ronest Safety heeft als doel elke ruimte waar mensen zich bevinden eenvoudig maar ook decoratief brandveilig te maken.

Meer informatie?
Bezoek
of mail info@ronest.com

Geef een reactie